2017. július 25., kedd

Bőrápolás Niveával!

Nyáron a kellemes meleg miatt a testfelületünk nagyobb területe érintkezik folyamatosan a nap sugaraival, ezért más típusú ápolásra van szüksége. Figyelembe kell vennünk az uv sugárzást valamint a szél miatt is kialakuló száraz bőr érzetet is. Emiatt is le kell cserélnünk a korábban használt tisztálkodási szereinket is.

Milyen készítményeket válassz?

Fontos, hogy ellenőrizd az összetevőket. Minden napos használat esetén kiváló eredményeket érhetsz el az olajat illetve mézet is tartalmazó bőrtisztító, test és kézápoló szerekkel is. A Magyarországon is kedvelt Nivea, számos termékkel várja a vásárlókat.

A Nivea melyik terméke passzol hozzád?

 

A tested igényei alapján döntsd el azt, hogy a termékcsalád melyik tagját választod. Ha a korábbi hónapokhoz képest minimális eltérést tapasztalsz, akkor a te bőröd kiegyensúlyozott működését, a kellemes tapintását vissza nyerheted akkor, ha az olajat is tartalmazó Nivea Natural Oil tusfürdőt rendszeresen használod zuhanyozáskor.
Azonban, ha annyira erősen kiszáradt a bőröd, hogy meg is sérült, akkor érdemes a korábban használt tisztálkodó szereid helyett a Nivea Honey & Milk- krém tusfürdőt választanod. A méz ugyanis fertőtlenítő hatású, gyulladás csökkentő, a bőr regenerálódásához szükséges vitaminokat  és ásványi anyagokat is tartalmaz. A mézen kívül a krém tusfürdő tartalmaz még tejproteint is, ami bársonyosan puhává varázsolja a rendkívül száraz bőrt is.

Persze a kezünk ápolására ilyenkor nyáron is érdemes fokozott figyelmet fordítanunk. A mosogatás, a kerti munkák miatt ugyanis megviselhetik a bőrt. Ezért fontos, hogy napközben is a megfelelő hatóanyagokat tartalmazó tisztítószereket használjunk. Ezért érdemes beszerezni a Nivea Honey & Oil folyékony szappant, illetve jó ha mindig, mindenhova magaddal viszel egy száraz bőrre kifejlesztett kéz ápoló krémet is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése