2019. május 27., hétfő

Az artrózis kezelése!

Az egészségi állapotunk alapja a kiváló teljesítményünknek, de a közérzetünket is komolyan befolyásolja. Az egészségi állapotunk megőrzéséért folyamatosan tennünk kell, azonban a mindennapi odafigyelés ellenére kialakulhatnak nagyon súlyos szövődményekkel együtt járó betegségek. Egyik ilyen betegség az artrózis. Azonban nem kell megijednünk, hiszen ennek a betegségnek a kezelése megoldható.


Az artrózis többféle módon kezelhető, például az egészséges táplálkozás is számít.

Mi az artrózis?

Az artrózist más néven ízületi porckopásnak szokták nevezni. A mozgásszervi megbetegedések közé sorolható. A kialakulásának több módja lehetséges. Genetikai hajlamon is alapulhat, de a mozgásszegény életmód és a rossz táplálkozási szokások, a nagy mennyiségű cukor és szénhidrát fogyasztása szintén az artrózis kialakulásához vezethet.

Hogyan kezelhető az artrózis?


Az artrózis kellemetlen tünetei gyógyszeres kezeléssel enyhíthetőek. Paracetamol tartalmú készítmények is csökkenthetik a fájdalmat.
A gyógytorna terápia, a sport a legtöbb esetben hatékonynak bizonyul. Fontos azonban, hogy kifejezetten porckopásra szakosodott tornász irányításával végezzék el a gyakorlatokat.
Az artrózis rendkívül hatékonyan kezelhető egyes táplálék kiegészítőkkel.
A legsúlyosabb esetekben, sajnos sebészeti beavatkozásra van szükség.

Hogyan segítenek a táplálék kiegészítők?


A táplálék kiegészítők a bennük található hatóanyagoknak köszönhetően segítenek az artrózis kezelésében. Azonban akármilyen táplálék kiegészítő készítmény mellett döntünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül az orvos utasításait.

Melyik táplálék kiegészítőt válasszunk?


Kiváló eredményeket érhetünk el az Artroflex Plus-al. Ez a táplálék kiegészítő II-es típusú kollagént, kurkumint és C-vitamint tartalmaz. Ezek a hatóanyagok segítenek megszüntetni a fájdalmat és az életvezetésből adódó kellemetlenségeket, például a frontérzékenységet és a mozgás közben hallható recsegő, ropogó hangokat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése