2019. május 13., hétfő

Arcápolási tippek tavszra!

Tavasz a megújulás, a feltöltődés időszaka. Ilyenkor virágoznak a fák, nyílnak a növények, napfény ragyogja be a környezetünket. Az ilyen csodálatos külvilágban könnyen feltöltődik szervezetünk. Ha szeretnénk mindig kiválóan érezni magunkat, gondoskodnunk kell a testünkről. Fontos, hogy méregtelenítsük belső szerveinket, alaposan tisztítsuk meg a bőrüket, törődjünk a hajunk és a körmünk szépségével. Amennyiben szeretnéd megszépíteni arcod olvasd tovább bejegyzésünket, hasznos ötleteket találhatsz benne.

Miért van szükség tavasszal az alapos arcápolásra?

A hideg téli, hónapok bizony komoly szennyeződéseket hagyhatnak az arcodon: a szeles idő megviselheti a szépségét, rosszabb esetben a bőröd legmélyebb alsó rétegeibe száríthatja a miteszereket. Az alapos tisztítás során megszabadulhatsz ezektől a kellemetlenségektől, visszanyerheted bőröd egészségét, bársonyosságát, ragyogását.



Az arctisztítás lépései…

Számos lehetőség közül válogathatsz. Önállóan is visszanyerheted a bőröd szépségét. Az elhalt hámsejtektől legegyszerűbben bőrradírok segítségével szabadulhatsz meg. Natúr készítmények, illetve világhírű cégek által gyártott kozmetikumok közül válogathatsz. A radírokat könnyen használhatod, finoman dörzsöld a bőrödbe.

Mit tegyél, ha elégedetlen vagy az eredménnyel…

Előfordulhat, hogy a bőröd annyira megviselte az elmúlt időszak, hogy a radírozás nem segít. Ebben az esetben érdemes kipróbálnod a szaunát. A kellemes meleg gőzben könnyedén kitágulnak a bőröd pórusai, és néhány mozdulattal eltávolíthatod a szennyeződéseket.

Mit tegyél, ha tökéletes arcot szeretnél?

Ha varázslatosan ragyogó bőrre vágysz, menj el egy kozmetikushoz. Ilyenkor tavasszal egy frissítő nagy kezelés biztosan jót tesz a bőrödnek, a szalon munkatársai hasznos tanácsokat adnak a bőröd mindennapi ápolásához és segítenek kiválasztani a számodra legjobb tisztító és ápoló szereket.

Talán a következő bejegyzés is érdekes lehet számodra: Sütőtökös bőrápolás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése