2022. szeptember 14., szerda

Xiaomi aktivitásmérő és okoskarkötő

Népszerű Xiaomi aktivitásmérők a Redmi Smart Band Pro, az Mi Band 6, 7 és ezeknek az NFC-s verziója. A Xiaomi okoskarkötők letisztult dizájnt kaptak, hiszen a márka annak a híve, hogy a termékek inkább egyszerűek legyenek, ugyanakkor nagyszerűek, ezen kívül a menüpontok abszolút felhasználóbarátak, az akkumulátort hosszú élettartam jellemzi, ettől függetlenül az órák megfizethető áron szerezhetőek be. A Xiaomi aktivitásmérőkön nincsenek nyomógombok, az irányítás Amoled érintőképernyőn történik, ami pofon egyszerű. A szíjak cserélhetőek, így bárki megtalálhatja a számára legideálisabbat.


 

Mit tud egy Xiaomi aktivitásmérő?

Az aktivitásmérők azoknak a legideálisabbak, akik jelentős időt töltenek sportolással, hiszen az eszközökkel könnyedén nyomon követhetik az aktuális aktivitásukat. A Xiaomi aktivitásmérők rendelkeznek okosóra funkciókkal is, de megjelenít egyéb értesítéseket is, például meg tudjuk nézni az időjárás-előrejelzést, beállíthatunk különféle riasztásokat, emlékeztetőket, a zenelejátszót is vezérelhetjük, ezen kívül a pulzust és a stressz szintet is méri, az SpO2 érzékelőnek köszönhetően pedig a vér oxigéntartalmát is ellenőrizhetjük. Az aktivitásmérők azért is előnyösek, mert ellenőrizhetjük az alvásunk és a légzésünk minőségét is.

A Xiaomi aktivitásmérők töltése mágneses töltővel történik, ezt követően akár 19 napig is használhatjuk gond nélkül, ha energiatakarékos módban vannak. A vízállóságuk ugyancsak kiváló, így úszás közben és a strandon sem szükséges levenni a csuklónkról. A Xiaomi aktivitásmérő és okoskarkötő lehetővé teszi az egészségesebb életmódot, mivel jobban oda tudunk figyelni olyan dolgokra, amelyek elősegítik mindezt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése