2015. január 22., csütörtök

Kipróbáltad már a himalája sót?

A himalája só a Föld legmagasabb helyén elterülő hegységében található. Jelenleg a világ legjobb minőségű sójának tartják, amit laboratóriumi kutatások is igazolnak. Kiegyenlítő hatást gyakorol az emberi szervezetre. Alkalmazása az életkortól függetlenül mindenki számára javasolt. Számos felhasználási lehetősége ismert. Oldatként, párlatként, eredeti állapotában megfelelő textilbe vagy kerámiába elhelyezve valamint fűszerként is kiváló eredményeket hozhat.
Himalája só
Amennyiben a himalája só kristályos szerkezetű, akkor számos betegség kellemetlen tüneteit mérsékelheti. Oldatként használva a szem és az orrüreg tisztítását, az arc- valamint a homloküreg gyulladás orvoslását, illetve a krónikus megfázás tüneteinek a csökkentését is lehetővé teszi. Amennyiben az ételeket is himalája sóval ízesítik, akkor az anyagcsere serkentéséhez vezethet.
A sópárlat jótékony élettani hatásai megtapasztalhatóak a, barlangokban, kamrákban illetve szobákban is. A légzőszervek tisztulása, a bőr anyagcsere folyamatainak serkenése mellett a himalája só jellegzetes narancsos színének továbbá a kellemes zenének valamint a harmonikus hangulatot idéző fényeknek illetve a kényelmes pihenést garantáló berendezéseknek köszönhetően stresszoldó hatás is tapasztalható. A kristálysó szemek kiváló hőtartó képességgel is rendelkeznek ezért már a népi gyógyászatban is elterjedt a használatuk. A himalája só alkalmas az otthoni használatra is, számos kedvező árfekvésű termék párna, lámpa továbbá a pipa teszi lehetővé a mindennapos használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése