2015. február 3., kedd

Egy lézeres kezelés, 60 perc, és a végeredmény: 5 évvel fiatalabb arc

Örülünk,sírunk, nevetünk, kiabálunk, grimaszolunk – éljük, habzsoljuk az életet. Aztán az egyik reggel már csak arra leszünk figyelmesek, hogy egy már-már ismeretlen arc tekint vissza ránk. A nagy nyári vitorlázásokra emlékeztet sok szeplő, a hideg és havas napokra a száraz bőr, a világkörüli bolyongásokra a rajzos ráncok… És ilyenkor jön a sóhaj: jó lenne varázsérintéssel eltüntetni ezeket a nyomokat és újra fiatalabb arccal ébredni. Remek hírem van, a fohász meghallgattatott, a CO2 frakcionált lézer képes erre.
Radványi Lili írása

Lézeres újjászületés

Adott a probléma: pigment foltok, ráncocskák, tág pórusok, fel-feltűnő erecskék itt-ott az arcon. Esetleg még megereszkedett szemhéj, száj körüli ráncok. Sokunknak ismerős, ugye? Személy szerint én a komplex megoldásokat szeretem, amivel több problémát lehet orvosolni egy időben egy kezeléssel, nem hosszú gyógyulási idővel. Éppen ezért olyan szakembert kerestem fel, akinek szaktudása és felkészültsége nálam már többször bizonyított, és akiben feltétlenül megbízom. Az Álomarc Cosmedica megálmodója, Dr. Petrohai Ágnes folyamatosan bővíti a klinikáján elérhető kezelések széles spektrumát, így amikor felsoroltam neki, hogy mi mindent szeretnék eltüntetni aktuálisan az arcomról, akkor rögtön tudta, hogy mi is az, ami nekem kell. Az ELITE Frakcionált CO2 lézer egy impozáns technológiai arzenált hadsorba állító módszer, mely egyetlen kezelés után képes a legtöbb általam felsorolt problémát orvosolni.
Imádom a szépítészeti kezeléseket, különösen azokat, melyek élnek az orvostudomány vívmányaival a még nagyszerűbb eredményekért. Éppen ezért nem volt számomra kérdés, hogy mennyire biztonságos ez a kezelés, hisz a lézerfény sokoldalúságáról már számos területen megbizonyosodtak. Jelen esetben az arcbőrömön fog dolgozni az elérhető csúcstechnológiát képviselő, mégis gyengéd DeepRenu Elit CO2 frakcionál lézer, amely egy kiváló, prémium minőségű lézer berendezés. Mielőtt bármit is eldöntenék, a Doktornő alaposan felkészít a gép működéséről, elmeséli, hogy fejlesztették tovább és tovább az eljárást, míg össze nem állt a lehető legbiztonságosabb, a kozmetológiai-plasztikai piacon található legkisebb, mindössze 65 mikron sugár átmérő technológia, amely gyakorlatilag fájdalommentessé teszi a kezelést.

Természetes eljárás, látványos eredmények

Ágnes saját fotóival is bizonyítja, hogy nem a levegőbe beszél: pontosan tudja, hogy hogyan milyen érzés és hogy hat a kezelés. A hatás pedig láthatóan nem múlik el – csak a Doktornőre kell nézni – hisz az egész bőr szerkezete tartósan megfiatalodik. Hogyan? Az egyénre szabottan, megfelelő hullámhosszúságúra beállított lézersugár energiája nagyon pici, pontszerű kis oszlopokban bejut a bőrbe, és a mélyebb rétegekben beindítja a ránctalan és sima bőrért felelős intenzív kollagén rostképződést. A kezelés különlegessége, hogy a lézeroszlopok között a bőr sértetlen marad, ezért a gyógyulási idő hihetetlenül fel tud gyorsulni. Nekem pedig pontosan erre volt szükségem: egy 1 órás, fájdalommentes kezelésre és látványos eredményekre.

20 perc először

A kezelés konkrét első lépéseként Ágnes fertőtleníti az arcot, a nyakat, a kezelt felületet, majd alaposan bekeni érzéstelenítő krémmel, melyet a gyorsabb hatás kedvéért, még egy fóliával is letakar, hogy a dunszt alatt alaposabban felszívódjon, gyorsabban hasson. A 60 percből, ez kb. 20 percet vesz el. Kellemes környezetben gyakorlatilag pihenés. Közben beszélgetünk és a Doktornő a problémáimnak megfelelően, nekem állítja be a gép paramétereit. Különböző területeken eltérő lehet az erősség a problémától függően. Mire a krém kifejti hatását, már készen is áll minden.

20 perc másodszor

Maga a kezelés nem volt több 20 percnél. Meglepő, ugye? Hihetetlen gyorsan és hatékonyan dolgozik Ágnes, így szinte észrevétlen, csak az utasítások nyomán – jobb orca, most a bal jön – észlelhető, hogy mindjárt vége is kezelésnek. Az eljárás nekem egyáltalán nem fájt, nem volt kellemetlen. Pici szúró érzés, erős hőhatás, de nem több.

20 perc harmadszor

Az esemény lezárásaként nyugtató krémet kaptam kipirosodott bőrömre és alapos felvilágosítást, valamint egy csinos kis csomagot arclemosóval, krémmel az elkövetkezendő napok otthoni ápolásához. És tádááám: 60 perc alatt elindultam az úton, hogy egy hét múlva frissebb és szebb, 2 hónap múlva pedig ránctalanabb, feszesebb és tömörebb bőrrel találkozzak reggelente a tükörben.

1 hét, 1 hónap és a wow-hatás

A kezelés követően a javaslatoknak megfelelően kivettem néhány nap szabadságot, hogy a megfelelő körülmények között regenerálódhassak. Jó hír, hogy bár a bőrfelszín piros volt, mintha elaludtam volna a tűző júliusi napon az ischiai tengerparton, ám csak az első nap volt némi feszülés, de ez sem volt fájdalmas, vagy zavaró, csupán egy érzet. A felhám kicsit száraz volt és tapintásra érdes, de rögtön másnapra már ez a szárazság sem jelentkezett. Igaz, ehhez valóban szükséges az, hogy az ember naponta háromszor alaposan fertőtlenítse, és ápoló krémmel bekenje a bőrét. A második nap ez a kis rutin még jobban esik és itt már észrevehetően kezd hámlani az érdes, már bebarnult bőr, hogy alatta felbukkanjon a friss, puhább folytatás. Ezekben a napokban érdemes arra vigyázni, hogy ne nyomkodjuk, dörzsöljük az arcot, hanem finom mozdulatokkal távolítsuk el az elhalt bőrt. Ha pedig utcára mennénk, ne feledjük el a fényvédő krémet.
És láss csodát: 1 hét után a bőröm észrevehetően, szemmel láthatóan szebb lett. Habzsolja az arckrémemet, a törődést pedig meg is hálálja, hisz halványodnak a foltok, ráncok. Érzetre friss, szinte fellélegeztek a pórusaim és állagra pedig olyan finom puha a bőröm, hogy “woooow”, de élvezet hozzáérni. 1 hónap gondos ápolás után újabb boldog felfedezést tettem: a ráncok szemmel láthatóan kevesebben vannak, az erek teljesen eltűntek, a foltok tovább halványodtak. És még mindig csak abban a fázisban vagyok, hogy ez egyre jobb lesz, hisz az igazi hatása a kezelésnek 2-3 hónap múlva tapasztalható meg! De már most hivatalos: nagyon szeretem ezt a kezelést, valóban azt hozta, amit kértem és hosszú távon hat.

Milyen problémákra ad megoldást a lézeres kezelés?

  • Arcfiatalításra, nemre való tekintet nélkül, főként 35 év felett
  • Konkrét bőrproblémák, hegek, pigment foltok, májfoltok eltüntetésére
  • Életmódból adódó bőrproblémákra (cigaretta-ráncok)
  • Tágpórusú bőrre
  • Megereszkedett arcbőrre
  • Megereszkedett szemhéjra
  • Száj körüli ráncokra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése