2015. november 16., hétfő

A nikotin mentes e-liquidről

Nagyon sok szenvedélyes dohányos él közöttünk. A cigaretta, a pipa, a vízipipa valamint a szivar számos embernek okoz örömöt. A dohányzással együtt járó mozdulatsor, az illatok kellemes perceket szereznek és sok esetben a feszültség levezetésére is alkalmasak. Ezek a termékek azonban jelentős mértékben meg is károsítják a fogyasztó egészségét, ugyanis a nikotint tartalmaznak, amely anyag függőséget okoz, továbbá súlyos betegségek kialakulásához is vezethet, de az egészségügyi problémák kialakulásának elkerülésével is élvezhetőek az egyes dohánytermékek által nyújtott örömök. Ehhez az elektromos cigi és a nikotinmentes e-liquid használatára van szükség. A terméket közel másfél évtizede fejlesztették ki, és az eltelt idő alatt a világ számos pontján váltak megvásárolhatóvá. A készüléket úgy tervezték, hogy ugyanazokkal a mozdulatokkal legyen működtethető, mint a hagyományos dohánytermékek, az egészségi állapotot pedig a nikotinmentes e-liquid garantálja. A folyadék a nikotin mellett egyéb káros anyagokat, kátrányt és szénmonoxidot sem tartalmaz. Leszokáshoz is kiválóan alkalmazható!

Az e-liquid jellemzői

Az e-liquid folyadék, amely alapanyagai között minden esetben megtalálható az ioncserélt víz, a glicerin (VG), a propilén glikol (PG) és valamilyen aroma is. Az aroma alapján tehető különbség az egyes e-liquidek között. A legjellegzetesebb ízek a gyümölcs, dohány, koktél és krém. Természetesen ezekbe a kategóriákba számos egyedi ízű e-liquid található meg. Az eper, a mangó, a menta és a vanília is elérhető. Mindezt a Pg biztosítja, hiszen ez egy olyan oldószer, amely az ízeket közvetíti. Emellett a dohányzás során a torokban keletkező érzéseket is biztosítja. A VG-nek is funkciója van a füst képzésében játszik szerepet továbbá a víz állagát is megváltoztatja. A PG/VG arányt minden esetben feltüntetik a csomagoló anyagon.

Az e-liquidek különböző nagyságú kiszerelésekben kaphatóak, a hatékony felhasználásukhoz pedig cseppentő flakonok használatát javasoljuk.

1 megjegyzés:

  1. With the pod vape kit, you can get more fun in your vape life.If you’re looking to switch from a traditional cigarette, the i priv smok can change the transition process. With hundreds of drag mini at varying strengths to choose from.

    VálaszTörlés