2016. április 7., csütörtök

Tisztítsuk ki pollenszűrőt is a légkondícionálóban

Egyes klímakészülékek tartalmaznak ionizátort és a plazmaszűrőt is. Az ionizátornak köszönhetően frissebb és tisztább levegőt lehet biztosítani a helyiségekben, a plazmaszűrőnek köszönhetően pedig megszüntethetjük az apróbb porszemeket, és lehetőségünk van a pollen kiszűrésére is.

Mivel az allergiás megbetegedések egyre több embert érintenek, nem kérdéses ezeknek a komponenseknek a fontossága. Nagyon sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg otthon a gyermekeinket, a munkahelyen a kollégáinkat, hogy ha idejében gondoskodunk ilyen képességekkel bíró eszközök beszerzéséről, vagy igényléséről.

Kulcsfontosságú továbbá, hogy a por- és pollenszűrő berendezéseket rendzseresen (évente legalább egyszer, a szezon kezdete előtt, mondjuk ) a klímákban alaposan kitisztíttassuk.

Ezzel a rövid idő alatt elvégezhető művelettel nem csak azt érjük el, hogy a műszaki cikk teljesítménye nem romlik, de az azt használók egészségi állapotának megőrzéséért és megtettünk minden tőlünk telhetőt.

A hatékony, és ugyanakkor kellemes környezetben történő munkavégzés, vagy a pihentető kikapcsolódás a nappalinkban ma már nem csak egy szük réteg kiváltsága. Válasszunk pollenszűrővel ellátott légkondícionálót és figyeljünk oda a szakszerű karbantartására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése