2017. június 6., kedd

Melyik napozó szert használjam?

Egyik napról a másikra ideért a verőfényes napsütés és a 30 fok körüli nagyon meleg levegő is. Muszáj vigyáznunk, hiszen az ennyire erős napfény bizony nagyon erősen megkárosíthatja a bőrünket, az uv sugarak pedig további súlyos megbetegedésekhez például bőrrákhoz is vezethetnek.  Szerencsére azonban elkerülhetjük a napégés okozta kellemetlenségeket és a megelőzhetjük a legsúlyosabb bőrbetegségeket is. Ennek egyik legjobb módja pedig a megfelelő napvédő szerek használata.

Milyen napvédő szerek közül válogathatsz?

Napvédő szereket számos módon csoportosíthatjuk. Az egyik legegyszerűbb talán az ha az összetevők állagát vesszük alapul. Gondolj csak bele mi mindent láthatsz a drogériák polcain. Találkozhatsz, spraykkel, olajakkal, habokkal, tejekkel, testápolókkal is. Ha mindent meg akarsz tenni a bőröd egészsége és szépsége érdekében, akkor fontos, hogy tudd, hogy mikor melyik készítményt használd

Nézzük a mindennapokat


Fontos, hogy már reggel, a munkába indulás előtt gondoskodj a bőrödről, hiszen a délelőtti órákban is erős sugarakat bocsájt ki a Nap, és bizony már néhány perc alatt is komoly problémák keletkezhetnek. Ilyenkor érdemes speciális összetevőket tartalmazó testápoló krémet választanod. Ezt a készítményt a bőröd gyorsan felszívja, tökéletesen helyettesíti a korábban használt testápolódat és az illata is kellemes. Fontos, hogy vigyél magaddal egy sprayt a munkahelyedre is, hiszen délután 5-6 óra között amikor haza indulsz bizony még mindig 30 fok felett marad a hőmérséklet és a kisméretű napozó sprayvel pillanatok alatt biztosíthatod a megfelelő védelmet a bőrödnek és akár sétálgathatsz is a városban. Ha ezzel megvagy akkor garantált védelmet biztosíthatsz a bőrödnek, és az esti tisztálkodáshoz pedig használhatod a jól megszokott tusfürdődet. A Nap erős sugarai miatt, fontos azonban, hogy a zuhanyozás után megfelelően hidratáld a bőrödet is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése