2017. június 26., hétfő

Milyen ruhába menj az esküvőre?

Az esküvő a szerelmes párok életének egyik legszebb napja, de a vendégek számára is egy olyan fantasztikus ünnepséget jelent, amelyre alaposan felkészülnek. Hiszen mindenki szeretne az alkalomhoz illően megjelenni és együtt örülni a kedves ismerősök boldogságának.

Mit tegyél azért, hogy te is elragadó legyél egy esküvőn?

Kezdjük a ruhával. Neked, mint az esküvőn szereplő vendégnek figyelembe kell venned néhány szabályt. Ha a menyasszony fehér ruhát visel, akkor te válassz valamilyen másik színt. Kerüld a fekete ruhákat is, mert ez a gyász színe. Fontos szerepe van még az öltözéked hosszának is. Ha szoknyában, vagy ruhában mégy, akkor válassz térd felett érő öltözéket, nem illik nagyon rövid ruhában megjelenni. Fontos szerepe van az eleganciának is. Ezt legjobban a ruhád szabása és az alapanyaga határozza meg. Ha teheted válassz enyhén fénylő öltözéket, vagy csipkével díszített ruhát. Persze fontos szerepe van a kivágásoknak nyugodtan hordj olyan ruhát, amelynek van dekoltázsa is. Arra azonban figyelj, hogy takarja el a fehérneműdet is.



Ha megvan a ruhád, akkor keresd meg a hozzá legjobban illő cipődet is. Ha hosszú ruhád van, akkor érdemes magas sarkú, vagy magasított talpú cipőt, nyáron esetleg szandált felvenned, ha rövid ruhád van, akkor jól jöhet az alacsonyabb sarkú szandál is. Amikor a cipőt kiválasztod, akkor praktikus szempontokat is vegyél figyelembe, fontos, hogy megfelelő tartást adjon számodra, hiszen mégis egy esküvőn fogod viselni, ahol lehet, hogy egészen hajnalig fogsz táncolni. A papucsot kerüld, hiszen egy rossz tánclépés miatt balesetet is szenvedhetsz.

Az öltözékedből nem hiányozhat a táska sem. Fontos, hogy a színe passzoljon a ruhádhoz és a cipődhöz, de a holmijaid tárolásáról sem feledkezhetsz meg. Gondolj csak bele. Ha egész este gyönyörű akarsz lenni, akkor lehet, hogy néhány alkalommal igazítanod kell a sminkeden, talán még a frizurádon is. Ezért jó, ha magaddal viszed a sminkkészletedet, a fésűdet és néhány csatot is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése