2017. augusztus 15., kedd

Feltöltődés kora ősszel!

Néhány hét múlva véget ér a nyár, egy kicsit csökken a hőmérséklet és emiatt változtatnunk kell a kikapcsolódási szokásainkon is. A munkához és a mindennapi életfeladatainkhoz ilyenkor is erőre van szükségünk. Ebben a bejegyzésünkben néhány kora őszi kikapcsolódási lehetőségről írunk.

Milyen programokon vehetsz részt kora ősszel?

Szeptemberben még számos strand nyitva lesz, ezért napsütéses időszakokban elmehetsz a szabadba fürdeni. Ha pedig hűvösebb, esős őszi napokon szeretnél vízben lazítani, akkor elmehetsz az uszodákba, a wellness központokba, vagy akár a gyógyfürdőkbe is.

Persze ilyenkor még tart a fesztiválok ideje, ezért hétvégenként sétálgathattok, ehettek és ihattok kedvetekre, hiszen rengeteg budapesti és vidéki programon vehettek részt.



Ha szeretitek a borokat, akkor vár titeket az Etyeki Pikinik, ahol akár egy egész napot is eltölthet a család minden tagja. Itt ugyanis nem csak megkóstolhatjátok a környéken termő borokat, hanem  bemehetek néhány pincébe és szinte minden házban, házi készítésű, hagyományos magyar ételeket ehettek. Biztosan lesz gulyás, csülök, no és persze vadas is. És nem hiányozhat a libatepertő sem. De számos desszertet is elfogyaszthattok. Rétesek, piték, házi készítésű csokoládék és kávékülönlegességek is várnak benneteket. A gyerekeket pedig körhinták és játszóterek is várják. A zenéről nem is beszélve. Számos pince várja a vendégeket élő zenével.

A fesztiválok és a fürdők mellett kiváló pihenési lehetőséget jelentenek még a városlátogatások is. Számos utazási iroda szervez egy-négy napos városlátogatásokat. Elmehettek a környező országok fővárosaiba, Bécsbe, Pozsonyba, Zágrábba. De megnézhettek a természet egy - egy szépséget például a Dobsinai jégbarlangot, vagy a Vintgar szurdokat és a Bledi- tavat is.Amennyiben a magyar fővárosban, Budapesten szeretnétek kikapcsolódni, a lehetőségek tárháza közel végtelen. Amennyiben még nem tettétek meg, látogassátok meg a Citadellát, ússzatok egyet a Széchenyi gyógyfürdőben, esetleg andalogjatok a Budai Várnegyedben. Amennyiben még nincs szállásotok éjszakára, vár bennetek egy csodálatos budapesti szálloda, a Szőnyi Hotel Budapest *** Superior.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése