2017. szeptember 12., kedd

Shoppping ősszel!

Igaz, hogy még tart az indián nyár, de már gyakran hűvös a levegő és egyre több alkalommal esik az eső is. Ilyenkor bizony érdemes egy kicsit körülnézni a szekrényünkben és beszerezni néhány újabb ruhadarabot. Szükségünk lesz rá a munkanapokon és az ünnepek vagy például egy rendezvény alkalmából is.

Nézzük mi az amire biztosan szükséged lesz!

A hűvös idő miatt biztosan szükséged lesz hosszú nadrágokra, ha pedig szeretsz szoknyában járni, akkor harisnyákra is. Ha farmerokat szeretnél, akkor várnak a jól ismert világmárkák, a Levis, a Mustang és a Diego. ha pedig fontosnak tartod az elegáns megjelenést, akkor a Mango, és a C&A kínálatából válassz. Persze dzsekikről és kiskabátokról sem feledkezhetsz meg. A hétvégi laza fesztiválokra biztosan jól fog jönni egy farmer dzseki, vagy egy bőrből esetleg műbőrből készült motoros kis kabát. De a dolgos hétköznapokon is szükséged lehet valamilyen kabátra, ezért keress egy szövet kabátot is.

Sajnos lassan a szandálodat is le kell cserélned, és elő kell venned a zárt cipőket is. Amikor cipőt vásárolsz gondolj a bőröd épségére is. Ezért válassz bőrből készült cipőket. Ez a természetes alapanyag megkíméli a lábad a sérülésektől és könnyen tisztítható is.

ilyenkor ősszel érdemes néhány kiegészítőt is vásárolni. Az időjárás kiszámíthatatlan ezért a legjobban akkor jársz, ha minden nap viszel magaddal egy esernyőt. Szerencsére összecsukható, kisebb méretű termékek közül is választhatsz, amelyeket be tehetsz a táskádba is. Ha pedig nincs ekkora kézi táskád, akkor azt is érdemes beszerezned.

Az őszi ruhavásárlás során figyelj arra is, hogy a legújabb kedvenc holmijaid összhangban legyenek egymással. Vagyis a méret mellett ne feledkezz meg a mintákról és a színekről sem, így biztos, hogy mindig csinos leszel és komfortosan is fogod érezni magad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése