2017. november 13., hétfő

Hajszínváltás!

A szépségünk bizony mindennap szerepet kap az életünkben. Az ápolt és gyönyörű megjelenés ugyanis egyre inkább alapfeltételévé válik az életünknek. Számos dolog tartozik ehhez. Az életünk természetes része a smink, a frizura és persze a fantasztikus illatok is. Ugyanilyen fontos szerepet kap a hajunk színe is. Ha te is éppen azon gondolkozol, hogy hogyan változtasd meg a hajszínedet, akkor olvasd el ezt a bejegyzést, adunk néhány praktikus tanácsot.

Hogyan is kezdd el a hajszínváltoztatást?

Fontos, hogy ismerd a hajad állapotát. A legtöbb hajszínező és hajfesték ugyanis egészséges hajon fejti ki legjobban a hatását, ezért  mindenképpen mérd fel a hajad állapotát. Ha száraznak érzed és töredezettnek tartod, akkor a festés előtt szedd rendbe. Ha ezzel megvagy, akkor gondold végig azt is, hogy mennyi ideig szeretnéd viselni a szép új hajadat. Egyetlen alkalomhoz például egy jelmezbálhoz, vagy egy néhány hónapig tartó időszakhoz, például a téli hónapokhoz keresed a megfelelő hajszínt, vagy esetleg hosszú távon gondolkozol és éveken keresztül szeretnéd hordani a stílusodhoz tökéletesen illő hajszínt.


Ha ezzel megvagy, akkor válaszd ki a neked legjobban tetsző árnyalatot is. A választék óriási, de jó ha tudod, hogy a fekete és a vörös bizony nehezen kezelhető illetve nehezen eltávolítható, ezért alaposan gondold át, ha ezt a színt választod. Szerencsére ma már találhatsz olyan online portálokat is amelyek segítségével megnézheted azt, hogy a különböző színek mennyire passzolnak az arcodhoz. Lehetsz extravagáns is, kipróbálhatod a pinket.


Ha ezzel megvagy, akkor indulhatsz is a fodrászodhoz, aki befesti a hajadat és ellát jó néhány praktikus tanáccsal. Számíts arra, hogy le kell cserélned a samponodat és a balzsamodat is, ezen kívül pedig tervezd be a fodrászhoz járást is, hiszen rendszeresen kell a hajvégeid festened.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése