2017. november 7., kedd

Feltöltődés a moziban!

Ilyenkor ősszel is rengeteget kell dolgoznunk és figyelnünk az emberi kapcsolatainkra, az egészségi állapotunkról nem is beszélve. Szóval a mindennapi rutin bizony megterhelheti az életünket, ezért is van szükség arra hogy rendszeresen kikapcsolódjunk. Nagyon jó lehetőséget biztosít ehhez a zene és mozi.

Miért éppen a mozi?

A moziban a pihe-puha fotelekben ellazulva, kényelmesen ülve, a kedvenc üdítődet kortyolgatva láthatod a hatalmas vásznon a legújabb filmeket. Sőt a 3 és 4 dimenziós technológiának köszönhetően, akár te is filmszereplő lehetsz.
Persze a moziban nem csak kikapcsolódhatsz, hanem fejlesztheted a nyelvtudásodat is, hiszen számos filmet eredeti nyelven is vetítenek, de nagyon sok feliratos mozit is megnézhetsz.


A mozik igazi feltöltődési lehetőségeket jelentenek mindenki számára. Rendszeresen vetítenek különböző mesefilmeket a gyerekeknek.
A felnőtteket pedig hetente újabb és újabb premierek várják. Minden stílus kedvelője megtalálhatja a kedvencét. Akció filmek, vígjátékok, thrillerek, sci-fik, hogy csak a legismertebbeket említsem. Mostanában láthatjátok a Viszkist, a Gyilkosság az Orient Expressen, a Star-Wars ot is.  

De ha te is kedveled a kultúrát és kellemesen feltöltődsz a különböző kulturális programokon, akkor a művész mozik műsora közül válogathatsz.
A művész mozik stílusa is jelentősen eltér a multiplex moziktól. Kisebb méretű termekben, családias hangulat várja az érdeklődőket. Koncert filmek, egy egy ismert világsztár életútját bemutató filmek, vagy egy- egy nemzet ismert alkotásait vetítő filmek közül válogathatunk. Szóval kedvetekre nosztalgiázhattok az art mozikban. Persze a művész mozik is gondolnak a család legkisebb tagjaikra. A gyerekeknek is rendszeresen szerveznek különböző programokat: diavetítéseket, és persze zenés táncos programokat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése