2018. május 7., hétfő

Ingázás a meleg napokon!

Elérkezett a várva várt jó idő, azonban ilyenkor is muszáj elmennünk a munkahelyünkre. A napi ingázás azonban ilyenkor már nagyon sok kellemetlenséget is okozhat. Azonban erre az élethelyzetre is van megfelelő megoldás. Ebben a bejegyzésünkben adunk néhány ötletet ahhoz, hogy hogyan tedd kényelmesebbé a hétköznapjaidat.

A rutin feladatok!

A meleg levegő miatt fontos, hogy odafigyeljünk a higiéniai szereink és a ruházatunk megfelelő kiválasztására is. Érdemes lecserélni a sprayket, dezodorokat is. Nagyon jól járhatunk, ha körülnézünk a Herbáriákban, hiszen az egyedi bőrtípusokhoz igazodó, természetes alapanyagokból álló készítményeket is beszerezhetjük. Ezekkel a dezodorokkal elkerülhető a kellemetlen testszagok kialakulása is. Persze jó ha ilyenkor nyáron is van egy szuper parfümöd. A könnyed, fás- virágos és tengeri illetve a citrusos illatok több órán keresztül is frissességet árasztanak.


Persze ilyenkor nyáron a bőrünk speciális ápolásáról sem feledkezhetünk meg. Valamilyen napvédő szert érdemes magunkkal vinni és a napszemüvegünket sem hagyhatjuk otthon. Ezen kívül a hölgyek nem feledkezhetnek meg a smink készletükről sem. Fontos, hogy olyan összetevőket tartalmazó készletet vásároljanak, amely ellenáll a meleg levegő által okozott kellemetlenségeknek is.

Ruhák!

Ebben a melegben érdemes a ruhákat is alaposan megválogatni. Természetes alapanyagból készült és jól szellőző ruhákat viselj. Ezzel segítheted a bőröd szellőzését is.

Táplálkozás!

Ebben az időszakban is nagyon fontos, hogy biztosítsuk a szervezetünknek a megfelelő mennyiségű és minőségű ételeket és folyadékokat is. Érdemes az utazás idejére is magunkkal vinni legalább fél liter vizet. Kerüljük az alkohol  és a zsíros, magas szánhidrát tartalmú ételek fogyasztását is. Ezzel segíthetjük a szervezetünket és fokozhatjuk a teljesítményünket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése