2019. április 4., csütörtök

Töltődjön fel a Somló hegyen!

A stressz, a sok munka és a rohanás sajnos már mindennapi része az életünknek, ami egyáltalán nincs jó hatással az egészségünkre, valamint a lelkünkre. Szerencsére számtalan módja van már a pihenésnek, feltöltődésnek, relaxálásnak, így nyugodtan válogathatunk, hogy hogyan tesszük mindezeket. Véleményünk szerint az egyik legjobb feltöltődési mód a kirándulás, valamint olyan helyiségek megtekintése, melyeket még sohasem láttunk. A Somló hegy pontosan ilyen hely, mivel nem annyira ismert, de ott is lehet találni olyan zugokat, ahol nyugodtan, csendben és pihenésben tudjuk eltölteni a szabadságunkat, szabadidőnket. Több hotel szolgáltatásai közül is válogathatunk, de mi az 5 Ház Borbirtokot ajánljuk, mivel megfizethető áron nyújtanak kiváló szolgáltatásokat. Ismerje meg jobban az 5 Ház Borbirtokot!


Mit tud Önnek nyújtani az 5 Ház Borbirtok?


A birtok nem volt mindig ilyen szép, mint most. Ahogy a név is jelzi, öt darab apartmanban bújhatnak el a vendégek a stressz elől. Minden ház emelettel is rendelkezik, így többen is élvezhetik a nyugodt pihenést. Mindegyik apartman saját borospincével is fel van szerelve, mely belülről zárható, így bármikor élvezhetik majd a csendet és az isteni borokat. A birtok körül számos látványosság van, melyeket nem illik kihagyni, ha erre jár! A somlói vár, a Szent Márton kápolna, valamint a Szent István kilátó is csak arra vár, hogy Ön és családja felfedezze őket.

Foglaljon szállást még ma és élvezze a csendet, a nyugalmat és az isteni helyi borokat, valamint ételeket! Akár nagyobb társassággal is érkezhet, mivel (természetesen, ha a kapacitás lehetővé teszi) 5 apartman várja a látogatókat. Tekintse meg a szállás weboldalát és intézze el minél előbb a foglalást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése