2019. szeptember 23., hétfő

Miért jó a Technogym Kinesis eszközeivel edzeni?


A Technogym Kinesis új távlatokat nyit a beltéri edzésekben. A szabadon és biztonságosan álló egységet hosszú éveken át tartó kutatómunka keltette életre, amelyben sportorvosok és élsportolók működtek közre. A funkcionális edzést lehetővé tévő megoldás segítségével egyszerre erősíthető az izomzat, a mozgáskoordináció, a rugalmasság és minden izomcsoport.


A Kinesis egy olyan innováción alapul, amely az ellenállásra épül. A különleges falba épített kötelek a FullGravity szabadalomnak köszönhetően 200 különböző mozgásformátumot tesz lehetővé, így a teljes testet át tudja mozgatni. Ez a technológia a teljes szabadságot biztosítja a mozgás során, hiszen három dimenzióban, minden irányba, 360°-ban képes biztosítani a gyakorlatokat. A magas szintű mérnöki tervezésnek köszönhetően mindezt szinte hangtalanul biztosítja. Az ellenállás fokozatosan állítható annak érdekében, hogy a kezdő felhasználóktól a profi sportolókig bezárólag mindenki megtalálja a saját fittségének megfelelő beállítást.

A Technogym Kinesis páratlan design-t és hatékonyságot kínál. Exkluzív formaterv jellemzi, így garantáltan bármely enteriőr valódi dísze lesz, amelyre büszke lehet a tulajdonosa. Létezik többfelhasználós változata is, ez a Technogym Kinesis Class, amelyen egyszerre többen tudnak edzeni egymás mellett. Az ilyen megoldást edzőtermeknek ajánlja az olasz fitneszgyártó, hiszen változatos és izgalmas edzéseket lehet kialakítani a segítségével.

A könnyű használhatóságnak köszönhetően pedig a vendégek kedvence lesz. A kis helyigényű fitnesz megoldás teljesen egyedi és innovatív mozgásformát nyújt otthon, szállodákban, és az edzőtermekben egyaránt. Azoknak ajánlják, akiknek kiemelten fontos a prémium megjelenés és a funkcionalitás egyszerre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése