2019. szeptember 30., hétfő

Miért fontos, hogy a férfiak is részt vegyenek kozmetikai kezeléseken?

Az igényes férfiak odafigyelnek, hogy a külsejük ápolt legyen. Például az üzleti életben elengedhetetlen a kifinomult megjelenés. A férfiak bőrének is ugyanúgy szüksége van a rendszeres ápolásra, mint a nőknek. A mindennapi bőrápolás és hidratálás számukra is fontos, hiszen számos környezeti hatás, kiszáradás szintén megviseli a bőrfelületüket. A férfiak számára is vannak olyan kezelések, amelyek késleltetik a ráncok megjelenését és fiatalítanak. Érdemes ezért szakembert felkeresni, hiszen a kozmetikus nem csak a kezelést csinálja meg, hanem hasznos tanácsokkal is ellátja a vendéget.

A férfiak számára is fontos a kozmetika.

A férfiak bőre más, mint a nőké?


A szaruréteg a férfiak esetében jóval vastagabb, fagyú mirigyből is többel rendelkeznek, ezáltal zsírosabb a bőrük felülete. Tágabb pórusaik vannak, és az ő esetükben még a borotválkozás is terhelően hat. A bőrük sem véletlenül feszesebb, mivel a kollagén tartalom is magasabb az ő esetükbe.

Reggel és este egyaránt fontos az arc tisztítása, hiszen testünk és bőrünk éjszaka, alvás közben méregtelenít, a méreganyagokat, zsírokat ezért reggel el kell távolítani, különben bőrünk újból magába szívja. Érdemes hidratáló krémeket alkalmazni, mert regenerálják és megvédik a bőrt, napjainkban már rengeteg ilyen krémet vásárolhatunk férfiaknak is. Zsíros, pattanásos és száraz bőrre pedig mindenképp szükséges valamilyen kiváló minőségű terméket használni, ezek még a PH értéket is beállítják. A különféle férfi kozmetikai krémeket, szérumokat még kombinálni is lehet egymással, de a szakember véleményét mindenképp kérjük ki.

Budapest területén lévő férfi kozmetika bőrmegújító kezelései kiváló lehetőségeket kínálnak, ilyen például az Image hámlasztás és a Dermaroller is. Személyre szabva kapja meg a vendég problémájára a megoldást. Szakszerű arctisztításra mindenkinek szüksége van időnként attól függetlenül, hogy rendesen tisztítja bőrét, egy kozmetikusnak néha fel kell frissítenie azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése