2017. október 25., szerda

IPL technológiával a szépségért és egészségért

Az egészségi állapotunk helyreállítása érdekében és a szépségünk megőrzéséért számos dolgot tehetünk. Több kozmetikai lehetőség és orvosi beavatkozás közül is válogathatunk. Egyik ilyen lehetőség az IPL technológia.

Mi mindenre használható az IPL Technológia?

Az IPL technológiát nagyon gyakran használják a szőrszálak eltávolítására. Ezzel a módszerrel tartós eredmények érhetőek el.


IPL technológiával a sima és bársonyos bőrért

Bizony nagyon sokan vagyunk akiknek gondolnia kell a szőrtelenítésre is. Az IPL technológiával tartós eredményeket érhetünk el, hiszen a nagyon erős koncentrált fény a szőrtüszőben hővé alakul át és elégeti azt, így megakadályozza azt, hogy a szőrszál ismét kinőjön. A tartós eredmények eléréséhez minimum 3 maximum 8 kezelésre van szükség.

IPL technológia az arc kezelésében

A rozácea és az értágulat esetében is alkalmazható ez a módszer. Az arcbőr rendkívüli pirossága megszűnik a bőr színárnyalata kiegyenlítődik. A tágult erek is összehúzódnak, így a bőr felülete is egyenletesebbé válik. Emellett a pigmentfoltok is elhalványulhatnak sőt el is tűnhetnek a kezelt bőrfelületen.

Visszér kezelés IPL technológiával

A visszér általában a lábakon jelentkező érelváltozás. Kékes színű, vékonyabb és vastagabb típusa is lehet, a vékonyabb érelváltozások megszüntetésében használható az IPL technológia. A fény segítségével megszüntethető a visszér. a kezelés 15-30 percig tart, és egy terület tökéletesítéséhez eltérő számú kezelésre van szükség, legfeljebb 6 alkalom után gyönyörű lesz a kezelt terület.

Mit tegyél IPL kezelés előtt?

Fontos, hogy a kezelés napján ne használj sprayket, parfümöket, dezodorokat, ezen kívül a sminket is felejtsd el.
A kezelés időpontjának egyeztetésekor beszélj az orvossal az egészségi állapotodról. Számos olyan betegség, sérülés van, amely nem teszi lehetővé a technológia használatát. Ezen kívül a bőrápolási szokásaidról is mondj el néhány dolgot. Fontos az, hogy szoktál-e napozni, szoláriumba járni, vagy bőrbarnító krémeket használni. Az IPL kezelések előtt ugyanis bizonyos ideig le kell mondanod ezekről a lehetőségekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése