2017. október 10., kedd

Erőgyűjtés ősszel a mindennapokhoz!

Igaz, hogy még tart az indián nyár, azonban már volt néhány nagyon hűvös esős napunk is és már biztosan esténként ti is bekapcsoltátok a fűtést, szóval elmondhatjuk, hogy már elvégeztünk néhány átalakítást a környezetünkben, azonban önmagunkról és a személyes dolgainkról sem feledkezhetünk meg, hiszen várnak bennünket a dolgos hétköznapok. Ilyenkor ősszel is teljesítenünk kell. Ehhez pedig szükségünk van plusz energia forrásokra is.

Miből merítsünk erőt?



Fontos, hogy fokozottan figyelj az öltözködésedre. Vedd elő a vastagabb ruháidat és öltözködj rétegesen is. Szükséged lesz a farmerra és előveheted a hosszú szoknyádat meg persze a 40 denes nejlonharisnyákat is. Természetesen az ingeket és a blézereket is érdemes elővenned, hiszen ilyenkor már könnyen megfázhatok, ha rövid ruhákban jártok. persze a zárt, vízálló cipőkről sem szabad megfeledkeznetek, és biztos, hogy esőkabátra és esernyőre is egyre gyakrabban lesz szükségetek.
A testi épségeteket megőrző, praktikus szempontok mellett nem szabad megfeledkeznetek a közérzetetekről sem. A sötétebb, borongósabb időkben ugyanis könnyebben elkeseredhettek és hamarabb jelentkezhetnek a hangulatingadozások is. Ezért fontos, hogy alaposan gondoljuk végig azt, hogy milyen színű ruhákat választunk. kerüljük a feketét és a nagyon sötét árnyalatokat mert ezek a színek nagyon elszomorítóak lehetnek, de a fehéret és a világos pasztel színeket is felejtsd el ilyenkor ősszel, mert az könnyen sáros lehet, helyettük inkább válaszd a közép árnyalatú, ugyanakkor karakteres színeket például kobald kéket, vagy a pinket.

Szenteljetek külön figyelmet a hajatoknak is. Rendkívül fontos szerepe van a megjelenésben, a jól összeállított frizura mindig pozitív kisugárzást teremt, de a sapka alatt bizony könnyen tönkre mehet és a szél is pillanatok alatt össze kócolhatja. Vagyis a táskátokba mindig hordjátok magatokkal a fésűket és a hajápoló szereket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése