2018. június 26., kedd

Fogfehérítés otthon!


A gyönyörű megjelenésünkhöz hozzá tartozik a mosolyunk is. Az ápolt fogsor és a ragyogóan fehér fogak fantasztikus benyomást keltenek. A fogaink vakító fehérségének megőrzéséért folyamatosan tenni kell. Több szakorvosi fogfehérítő eljárás például a fogkő eltávolítás, a led lámpás fogfehérítés közül válogathatunk, de otthonunkban is tehetünk a magával ragadó mosolyunkért.

Miért kell tennünk otthon is a fogaink fehérségéért?

Nagyon sok olyan étel és ital van, amely hozzá járul a fogaink elszíneződéséhez. A túl sok kávé és vörösbor fogyasztása is a fogak elsárgulásához, elbarnulásához vezethet. De meg kell említenünk még a cigarettát is, hiszen a nikotin is árt a fogak fehérségének.



Mit tehetünk hétköznapokban az elbűvölő mosolyért?

Választhatunk a szájápoláshoz olyan fogkrémet és szájvizet, amelyek tartalmazzák azokat a speciális hatóanyagokat,  amelyekkel csökkenthető a fogaink elszíneződése. Ilyen fogkrémek tartoznak a Blend- a-Med 3D White termékcsaládba. Ezek a fogkrémek a foltok eltávolításával képesek mérsékelni az elszíneződéseket, de a termékcsalád tagjai tartalmaznak egyéb fogproblémák például a zománc sérülések, vagy az érzékeny íny kíméletes ápolásához szükséges hatóanyagokat is. Tehát egyetlen fogkrémmel több kellemetlenséget is orvosolhatsz!

Természetes módszerekkel a fogak fehérségéért…

A gyógyszertári szódabikarbóna is nagyon sokat segíthet az elszíneződött fogak kezelésében. Víz hozzáadásával készíthető belőle paszta is, de a benedvesített fogkefére téve is kényelmesen használható.

Ha nem sikerült a megelőzés…

Ebben az esetben használhatsz fogfehérítő tapaszokat, de a legmodernebb módszert: a led lámpás fogfehérítést is kipróbálhatod otthon.
A tapasz egyszerűen kezelhető. Ragaszd fel a fogsorodra és viseld fél óráig. Egy hét után láthatóan fehérebbek lesznek a fogaid. 
A led lámpás fogfehérítőkkel gyorsabban akár 3 nap alatt gyönyörű fehérré változtathatod a fogsorod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése