2018. augusztus 23., csütörtök

Túrázzunk biztonságosan!


Hamarosan véget ér a rekkenő hőség és az úszás, strandolás helyett séta, evezés, túrázás, bringázás veszi át a főszerepet a szabadidőnkben. Ahhoz azonban, hogy mindig felhőtlenül jól érezzük magunkat a kedvenc túránk ideje alatt számos dolgot kell elintéznünk. Gondoskodnunk kell a testi épségünkről is.

Amire mindenképpen szükségünk lesz…

Akármilyen rutinos túrázók is vagyunk, fontos, hogy mindig legyen nálunk egy kisebb egészségügyi csomag. Balesetek sajnos bármikor történhetnek, de egy óvatlan pillanatban megsérülhet a bőrünk is. Tehát fertőtlenítőt és sebtapaszokat, ragtapaszokat mindenképpen tegyünk a túrazsákba.

Melyik az ideális ragtapasz?

Kiváló minőségű, bőrbarát termékeket gyárt a túrázók számára a Hansaplast.



Miért érdemes kipróbálni a Hansaplast ragtapaszt?

A Hansapalast ragtapasz stabilan rögzíti a kötést, így biztos, hogy a több órán keresztül tartó, akár 15-20 km-es túra alkalmával sem fog elmozdulni a kötés. Erősen ragad így mindig tiszta és fertőző anyagoktól mentes marad a bőr. A ragtapasz kialakítása is rendkívül praktikus, hiszen néhány egyszerű mozdulattal, akár kézzel is letéphető.

Mi jellemzi a Hansaplast sebtapaszokat?

A sebtapaszokat a túrázóknak leginkább a vékonyabb kézfejet ért karcolások esetében érdemes használni. A Hansaplast számos terméket ajánl. A hagyományos termékek mellett steril, antibakteriális, vízálló sebtapaszokat is ajánlanak.
De a gyártás során nagy hangsúlyt fektetnek a sebtapaszok méreteire is. A legkisebb gyerekek, a magas sportolók sérüléseire  is kiváló a sebtapasz. Sőt még az eldeformálódott területek kezelésében is segít a sebtapasz.

Kell még valami a tapaszokon kívül?

A tapaszok mellett érdemes még lábsprayt is vásárolni. A Hansaplast lábspray ugyanis szárazon tartja a lábat, ezzel megakadályozhatja a csúszkálást is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése