2018. augusztus 28., kedd

Hogyan sportoljunk ősszel?


Elérkezett az ősz, ilyenkor változtatunk néhány dolgot a szokásainkon, életvezetésünkön. Így van ez a sportolással is. Szerencsére ebben az időszakban is rengeteg sportolási lehetőség közül válogathatunk. Sőt a mozgással az egészségünkért is tehetünk.

Sportolás a szabadban…

Az indián nyár időszakában sportolhatunk a szabadban. Vannak olyan strandok, például a Palatinus, amelyek ősszel is fogadják az úszni vágyókat.
Az atlétika rajongóit is várják itt. A Margit szigeten kiépített pályán, hatalmas fák között kocoghatnak a vendégek.
Hétvégenként pedig érdemes a Nordic Walkingot is kipróbálni, vagy a biciklit elővenni.



Mi lesz ha esik az eső?

Esős időben keressetek egy uszodát, vagy egy fitnesz termet.

Miért éppen fitnesz terem?

A fitnesz termekben gépek, csoportos programok és persze személyi edzők is várják az érdeklődőket. Zsírégetés, izmosítás, relaxációs jóga…. Csupán a terhelhetőségre kell figyelni. Az erőnlét folyamatosan ellenőrizhető az fitnesz teremben.

Miért érdemes kipróbálni az okos fitnesztermet?

Az okos fitneszgépek segítségével mindössze 2x36 perc alat t lehet zsírt égetni, izmosodni. Mindenki a saját teherbírásának megfelelően tornázhat, így kizárt a túlterhelés és a balesetek is. Az eredmények mérhetőek és lehetővé teszik az ideális mértékű terhelés növelést is. Egy edző folyamatosan a teremben van, és követi a csoport tagjait.

Edzés otthon…

Otthon is érdemes tornászni. A legjobban akkor jársz, ha minden reggel ébredés után alaposan kinyújtózol és szentelsz legalább 20 percet a mozgásnak. Jóga gyakorlatok, vagy online edzések közül is válogathatsz. Ha a reggeli rutin részévé teszed az edzést, akkor plusz energiához juthatsz és rendkívül könnyen és gyorsan indulhat a napod. Ez a plusz energia pedig fokozhatja a munkahelyi teljesítményedet, sőt javíthatja a kapcsolataidat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése