2019. március 5., kedd

Egy megbízható és lelkiismeretes nőgyógyász szakorvos: Dr. Kovács Zoltán


Dr. Kovács Zoltán nőgyógyász-szülész sokkal többet nyújt betegeinek más szakorvosokkal szemben, hiszen nem csak a testi gyógyítást tűzte ki céljául, hanem feladatának tekinti az ember belső egyensúlyának helyreállítását is. A rohanó világban egyre nehezebb elkerülni a stresszhelyzeteket, ezért a lelki egyensúly megbillen, aminek jelentős szerepe van bizonyos betegségek kialakulásában. Fontosnak tartja a természetes gyógymódokat is, amelyek meghatározó szerepet játszanak a prevencióban.



Hasznos információk Dr. Kovács Zoltánról!

Orvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem orvosi karán szerezte meg 2000-ben, tudását azóta is folyamatosan fejleszti és kamatoztatja. Szülész-nőgyógyász szakvizsgát már Budapesten, a Semmelweis Egyetemen tett. Elsődleges célja az, hogy a hozzá forduló nők a lehető legkomplexebb ellátásban részesüljenek, részletes tanácsokkal, információkkal ellátva, odafigyelve a rehabilitációra, illetve regenerációra. Szakmai fejlődése érdekében részt vett Michel Oden, és Ina May Gaskin átfogó szakmai előadásain is, majd 2010-ben Gaskinnal az oldalán különleges bábai műfogásokat mutattak be egy másik előadás keretein belül.

A kineziológiát évekig tanulta, ez segítette őt abban, hogy megértse a magzat életét a méhen belül, valamint, hogy a szülés folyamata a kezdetektől fogva meghatározza az anya és a gyermek közti kapcsolatot.

Kiment Németországba, hogy elsajátítsa a legkorszerűbb nőgyógyászati endoszkópos műtéti technikákat, amelyek teljes mértékben szervkímélőek. Legyen szó bármilyen operációról, akár életmentőről, a precizitása és a szakértelme nem von kétségeket maga után. 2013-ban Londonban, az ART OF Operative Vaginal Delivary (A hüvelyi szülésbefejező műtétek művészete) kurzusain szerzett tapasztalatait magyarországi kollégáinak is prezentálja, és ismeri a szülészethez kapcsolódó legspeciálisabb műfogásokat.

Milyen tevékenységben van még nagy szerepe a Doktor úrnak?

Életében meghatározó szerepe van a jógának, valamint AVIVA módszer oktatóként is találkozhatunk vele. Mindezek alapján elmondható, hogy az orvoslás mellett rendkívül fontosnak tartja a lélek és a test megtisztítását, mivel ez kell a tökéletes harmónia megteremtéséhez. 

Előző bejegyzésünkben a jógáról írtunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése