2019. március 5., kedd

Néhány ötlet a tavaszi megújuláshoz!



Elérkezett a tavasz! Már néhány hete süt a nap, a természet elkezdett megújulni, rügyeznek a fák és gyönyörű virágokat árulnak a piacokon. A hosszú tél után ideje, hogy mi is egy kicsit feltöltődjünk.  Hogyan kezdjük el, mit tehetünk a testi-lelki újjászületésért? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a bejegyzésünkből.



Hogyan alakítsd át az otthonodat tavasszal?
A lakásodban az elmúlt hónapokban biztosan felgyülemlett jó néhány haszontalan holmi. Régi könyvek, párnák, dísztárgyak, amelyek igazából csak a helyet foglalják a szobádban. Ezektől a cuccoktól érdemes megszabadulnod. Szóval a megújulást kezdd egy alapos lomtalanítással. A ruhatáradat szintén célszerű alaposan átnézned. A gardróbodban is tegyél rendet! A vastag harisnyákat, a bélelt nadrágokat, kötött cuccokat tedd félre; jó néhány hónapig egyikre sem lesz szükséged. Ha ezzel megvagy, elkezdheted a tavaszi nagytakarítást. Alaposan tisztítsd meg a lakás minden zugát, szereld szét az ablakkereteket, emeld fel az ágyakat, húzd félre a faltól a szekrényeket, ne feledkezz meg a csillárról így biztosan eltünteted a télen felgyülemlett port a lakásodból.

Rend van a lakásban! Mi a következő feladat?

Miután megszabadultál minden fölösleges holmitól és kitakarítottad az otthonodat, tervezz egy shoppingot. Hozz cserepes növényeket a szobába. Jácintot, tulipánt vehetsz a piacokon.
Vedd elő a rövid, vékony öltözékeidet és menj el shoppingolni. Már biztosan megérkezett a plázákba az új tavaszi kollekció! Figyelj a színekre! Válassz mindig az élénk árnyalatok közül, fantasztikus hangulatba kerülsz.

Mit tegyél a lelki megújulásért?

A szellemi feltöltődést legkönnyebben valami új dolog tanulásával érheted el. Elmehetsz kreatív workshopokra! Itt rengeteg változatos dolgot tanulhatsz meg. Ezeken a foglalkozásokon például rajzolhatsz, vagy textilt festhetsz, csokoládét önthetsz, pizzát süthetsz. Ha lelki megnyugvásra vágysz, sajátíts el valamilyen relaxációs módszert. A siker garantált!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése