2018. július 30., hétfő

Lábápolás halterápiával!


A lábunk egészségére és szépségére ebben az időszakban nagyon komolyan érdemes odafigyelni. A nyári meleg, sokszor inkább forró napokon folyamatosan valamilyen nyitott szandálban, vagy papucsban vagyunk. A bőrünk megsínyli ezt az időszakot így folyamatosan érheti a lábunkat por. De egy rossz lépés is súlyosabb gondokat okozhat. Emiatt is érdemes a bőrünkre fokozottan figyelni. Szerencsére számos lehetőségünk van a lábunk ápolásához. Természetes módszerekkel, kiváló minőségű bőrápoló szerekkel óvhatjuk a bőrünket, de elmehetünk pedikűröshöz, vagy különböző terápiákra is. Egyik ilyen nálunk talán még újdonságnak számító módszer a halterápia.



Hogyan segíti a halterápia a lábápolást?
A halterápiával a kozmetika és a gyógyászat területén is kiváló eredmények érhetőek el. A módszerrel helyettesíthető akár a pedikűr is. A kezelés ideje alatt a kliens abban a meleg vizes edényben tartja a lábát, amelyben a bőr tisztítását végző halak vannak. Ezek az aprócska halacskák lerágják a megkeményedett bőrfelületet sőt még a gombás elváltozásokat is.

Mi történik a halterápiás lábápoló kezelésen?

Ez a kezelés rendkívül kellemes, hiszen a meleg vízben a lábak ellazulnak így a halak fájdalmak okozása nélkül, enyhe csiklandós érzést kiváltva távolítják el a sérült bőrfelületet. Egy kezelés általában 10-30 percig tart.

Hol lehet kipróbálni a halterápiát?

A halterápiát számos kozmetikai szalonban is igénybe lehet venni, de több olyan strand is van, például a Palatinus, ahol egy fa alatt ülve is ki lehet próbálni a halterápiát.

Tapasztalatok a halterápia után…

A halterápia után a lábak puhábbak lesznek, sőt a pórusok is kitisztulnak. De a kezelés jótékony élettani hatásokat fejthet ki az idegrendszerre és fokozhatja a vérkeringést is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése