2018. szeptember 4., kedd

Hogyan tedd a hajad gyönyörűen hullámossá?


A kellemesen göndör loknikra szinte minden hölgy vágyik. Persze sokan vannak, akiknek a haja egyenes, így nem is olyan könnyű a göndör fürtöket elkészíteniük. De nekik sem kell lemondaniuk a gyönyörűen hullámzó loknikról, akár otthon, önállóan is begöndöríthetik a hajukat. Laza, tágas elegáns hullámokat és aprócska, vidám, vagány csigákat is készíthet bárki. A hajápoláshoz néhány holmira és egy kis türelemre és lesz szükséged.



Hogyan teheted te is hullámossá a hajad?

Kezdjük a legegyszerűbbel. Hajmosás után a nedves hajadat választ kisebb tincsekre, majd fond be és hagyd így megszáradni. Kicsit hosszadalmas feladat, de néhány napig élvezheted a dús és hullámos haj szépségeit. Ha nagyobb hullámokra vágysz, akkor elég, ha kontyot készítesz a vizes hajadból és hagyod megszáradni.

Ha folyamatosan szeretnél hullámos hajat viselni, akkor érdemes olyan sampont, balzsamot és hajhabot keresned, amelyeknek az összetevői segítenek göndörré tenni a hajad. Kiváló eredményeket érhetsz el a Kérastase termékcsaláddal. A világhírű L Oreal cég termékcsaládja. Számos országban, világhírű orvoskutatók fejlesztik a hullámos haj kialakításához, ápolásához szükséges készítményeket.

Van néhány olyan termék, amelynek a segítségével göndörré teheted a hajadat. Ott vannak például a csavarók. Kisebb- nagyobb átmérőjű hengerek, amelyekre egyszerűen rátekerheted a hajad. De a hajsütővel is szuper kis loknikat csinálhatsz. A BaByliss termékekben biztosan nem fogsz csalódni.

Ha egyik otthoni megoldás sem segít, akkor keress egy fodrászt. A fodrászok a hajad típusától és hosszától függetlenül megtalálják a hozzád legjobban passzoló lehetőséget és tartós hullámokat tesznek a hajadba. Így heteken keresztül élvezheted a loknikat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése