2018. november 2., péntek

Nőgyógyászati műtétek egy megbízható orvosnál!


A nőgyógyászati műtétek egyike a hüvely plasztika, amely szükségessé válhat például a szülés után keletkezett tág hüvely fennállásakor, hiszen ilyenkor az izmok záró funkciója nem működik megfelelően, könnyen bejuthatnak a fertőzések, valamint szexuális problémák is kialakulhatnak. Indokolt lehet még hüvelysérvek meglétekor is, amelyek a vizelet visszatartást is befolyásolhatják és akár inkontinenciát válthatnak ki. A fiatalok esetében a tünetek nem annyira zavaróak, feltűnőek, ám a változókor környékén már egyre nehezebb őket elviselni.



Sajnos vannak olyan esetek, amelyek a méh részleges, vagy teljes eltávolításához vezethetnek. Ezt a nagyobb mértékű beavatkozást három különféle módon végezheti el a nőgyógyász szakorvos: hüvelyi-, hasi műtét keretein belül vagy laparoszkópia segítségével.

A nőgyógyászati műtéti eljárásokban egyre nagyobb szerepe van az endoszkópos vizsgálatoknak, amit a diagnosztikában, valamint terápia gyanánt is gyakran alkalmaznak.

A hasi tükrözés alkalmával (Laparoszkópia) néhány kisebb bemetszést ejtenek a hasfalon, és ezeken keresztül vezetik be a kamerát, illetve az egyéb szükséges eszközöket, amelyekkel a beavatkozást is végzik.


Dr. Kovács Zoltán nőgyógyász, már hosszú évek óta foglalkozik műtétekkel, de kiválóan alkalmazza a természetes gyógymódokat is. Olvasson többet tevékenységeiről és foglaljon időpontot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése