2019. január 24., csütörtök

Éljünk egészségesebb életet mobiltelefonunkkal!


Magyarország nem tartozik a legegészségesebb országok közé, és sajnos számos felmérésben a lista vége felé kullogunk, úgy, mint elhízás, alkoholizmus stb. Fontos, hogy tegyünk egészségünkért és olyan életet éljünk, ami megalapozza a hosszú távú jövőnket. Ebben a célban hatalmas segítségünkre lehet a mobiltelefonunk. Pár éve még csak telefonálásra és sms küldésre voltak alkalmasak a telefonok, azonban ma már szinte bármit el tudunk rajtuk végezni, akár még dolgozhatunk is a segítségükkel. A nagyobb képátlóval rendelkező telefonok, phabletek, pedig sok esetben ki tudják váltani a laptopokat, vagy az asztali számítógépeket. Ennek a fejlődésnek köszönhetően léteznek már olyan alkalmazások, melyek segítenek nekünk egészségesebben élni, valamint a kívánt testformánkat elérni.


Melyek a leggyakoribb ilyen programok?


Jefit

Ez egy angol nyelvű program, mely Android és IOS operációs rendszerekre is elérhető. Az alkalmazás az edzőteremben lesz segítségünkre, mivel rengeteg gyakorlat el van benne magyarázva, illetve megmutatva, hogy hogyan is kell szabályosan végezni őket. Edzéstervek is helyet kaptak benne, így ha kezdőként vágunk neki az edzőteremnek és angolul is értünk valamennyire, akkor ennél jobb alkalmazás nem kell!

MapMyFitness

Szintén egy angol nyelvű app, ami mindkét operációs rendszerre elérhető. Szabadtéri futáshoz és egyé edzéshez kiváló, mivel nyomon követi, hogy merre járunk, minden lehetséges adatot mér és átlagol. Ha szeretünk futni, akkor kihagyhatatlan!

Kalóriabázis

Angol megfelelője a MyFitnessPal. Lényege, hogy nyomon tudjuk követni, hogy az adott napon mit ettünk és az adott ételeknek mekkora a kalóriatartalma, valamint a makró tápanyagok eloszlása. Beállíthatunk napi kalória keretet is, így mindig tudni fogjuk, hogy ehetünk-e még, vagy már nem. HA izmot szeretnénk építeni, vagy csak simán hízni, akkor is kiválóan alkalmazható a program.

8Fit

Ez a program azoknak készült, akik otthon szeretnének edzeni az edzőterem helyett. Elérhető IOS és Andorid operációs rendszerekre és angol nyelvű. Vannak benne étkezési tanácsok is, de főleg HIIT edzésekre összpontosít a program (High Intensity Interval Training – Magas Intenzitású Intervallum Edzés).

Ezek lettek volna a legkeresettebb és legtöbbet használt alkalmazások, melyek segíthetnek elérni a tökéletes alakot, lefogyni, hízni, izmot építeni és egészségesebben élni. Már csak egy megbízható mobiltelefonra van szükségünk, mellyel megfelelően edzhetünk. Válasszon magának olyan eszközt, mellyel a legtöbbet hozhatja ki magából és mindezt tegye meg a VIP-Phone GSM webáruházból!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése