2019. január 7., hétfő

Egy szuper téli edzésforma!


Január van és már biztos, hogy te is elkezdtél dolgozni, vagy éppen valamilyen vizsgára készülsz. Azonban könnyen lehet, hogy a rutin feladatok mellett számolnod kell némi súlyfelesleggel. Karácsonykor bizony a bejgli, a guba és a mézeskalács miatt felszedhettél te is néhány plusz kilót. Legrosszabb esetben muszáj kicserélned egyik másik nadrágodat, vagy felsődet. Ha nálad is ez a helyzet, akkor érdemes a napirendedbe egy kis mozgást betervezned.



Mozgás télen, amikor elindulni sem könnyű…

Igen a mozgásra ilyenkor télen van a legnagyobb szükségünk. A mozgás fejleszti az állóképességet, örömet okoz és közreműködik a betegségek kialakulásának megelőzésében. Sőt speciális formája a gyógytorna akár a gerincsérv szövődményeinek kezelésére is használható.
De a fitneszgépeket is folyamatosan fejlesztik, így akár napi 10 perces edzéssel is megszabadulhatsz az év végén hirtelen felgyülemlett plusz kilóktól.

Hogyan lehet akár naponta 10 perc mozgással fogyni?

Próbáld ki a flabélost. Ha 10 percig állsz a flabéloson, akkor 40-50 perces edzést helyettesíthetsz. Hihetetlen, de igaz. Ezt a kiemelkedő eredményt a gép állandó rezgése biztosítja. Ez a rendkívül gyors billegés a teljes izomrendszert átmozgatja. Így elkerülhető a tartós ülőmunkából származó betegségek kialakulása.
A flabélosnak van még egy hatalmas előnye! A legtöbb edzésnél elkerülhetetlen öltözködési és tisztálkodási rutintól is megszabadulhatsz. A flabélosra ugyanis akár az utcai ruhádban is felpattanhatsz.

Hol lehet kipróbálni a flabélost?

Ez a speciális vibrációs tréner a város szinte minden kerületében megtalálható, de a flabélost meg is vásárolhatod és haza is viheted. Kis helyet foglal el. Akár a hálószobád egyik sarkába is beállíthatod.
Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod, akkor keress olyan üzletet, ahol több flabélost is kipróbálhatsz. Így biztosan megtalálhatod a számodra leginkább komfortos fitneszgépet.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése